By Woodz

Leg je herinnering vast op hout

Even voorstellen

Hi,wij zijn By Woodz!

Oprichter Ilona, met een creatieve geest. 3 jaar geleden heb ik na een pittige periode gekozen om iets te doen waar ik gelukkig van wordt. MamaSwaps organiseren was daar een onderdeel van. Door inspiratie van mooie foto’s kreeg ik het idee om deze op hout te gaan bewerken. Zo ontstond AboutHout & Deco.

Na een kleine 2 jaar zijn we uit ons jasje gegroeid en ben ik blij dat ik dit avontuur nog verder kan uitbreiden met By Woodz.

We zijn trots op alles wat we bereikt hebben tot nu toe en hopen nog lang mooie, creatieve producten voor jullie te maken en te bedenken!

Met liefde gemaakt

Al onze producten zijn handmade.

Het kopje zegt het al, dagelijks zijn wij bezig om met oog voor detail houten producten te maken.

Neem gerust een kijkje in onze shop!

Waar wij voor staan

Duurzaam

Al onze producten worden gemaakt met duurzaam gekapt hout met FSC keurmerk

Persoonlijk

Verras iemand met een uniek persoonlijk kado.

Kwaliteit

Onze producten worden met grote zorg gemaakt van kwalitetief hoogwaardige producten

“Als echte creatieveling verzin ik wekelijks nieuwe ideeën, werk ik samen met mensen die dezelfde passie delen. Genieten van lieve berichtjes, dat drijft ons en daar doen we het voor!”

Ilona | By Woodz

Copyright ©

Op alle ontwerpen en foto’s van By Woodz heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van By Woodz niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via onze website en socialmedia op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

0